Thematafels brengen jeugdhulp verder

Met thematafels brengt jeugdhulpregio Flevoland gemeenten, verwijzers, zorgaanbieders en maatschappelijke partners samen en de jeugdhulp verder. Er zijn in 2024 acht thematafels.

De thematafels hebben nut. Ze zorgen ervoor dat regionale maatwerkvoorzieningen gestructureerd verder worden ontwikkeld, dat ‘best practices’, signalen en andere aandachtspunten worden gedeeld en dat alle deelnemers op de hoogte zijn van regionale ontwikkelingen. Per thematafel wordt bepaald voor wie de bijeenkomst de moeite waard is en wie er dus worden uitgenodigd.

Jeugdhulpregio Flevoland organiseert de tafels en stelt dus ook de thema’s vast. Inbreng van aanbieders, verwijzers en andere belanghebbenden is vanzelfsprekend welkom. De organisatoren bezien over een tijdje of de thematafels goed bevallen en of er aanpassingen nodig zijn op het gebied van thematiek, frequentie of andere zaken.

18 juli 2024  - Bijeenkomst “Een vliegende start!”. Stilstaan bij inkoop Jeugdhulp 24-uurs en wat ons te doen staat

Eerdere thematafels

Vond u deze informatie nuttig?

Vond u deze informatie nuttig?
Indien "Nee", graag uitleggen waarom. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen?
Vul hier geen persoonlijke gegevens in. Als u een persoonlijke vraag heeft, kunt u mailen met aankoopcentraleregioflevoland@almere.nl.