Over deze website

Om de kwaliteit van de informatie op de website te waarborgen hanteren we de volgende werkwijze:

  • Elke pagina heeft een eigenaar die verantwoordelijk is voor de kwaliteit daarvan. De eigenaar controleert de pagina eerst halfjaarlijks en na een jaar jaarlijks op actualiteit.
  • Nieuwe teksten worden steeds door minstens twee personen gelezen en geaccordeerd voordat ze op de website geplaatst worden.
  • Teksten worden daarna nog voor publicatie gecontroleerd door een communicatieadviseur.
  • Gebruikers van de website hebben de mogelijkheid feedback te geven op informatie op de website. Daarover verderop meer.

Nieuwsberichten

Belangrijke ontwikkelingen binnen regio Flevoland worden gedeeld als nieuwsbericht op de website. Elke tweede vrijdag van de maand worden die berichten gebundeld in een nieuwsbrief die verzonden wordt aan geïnteresseerden. Nog geen abonnee? Meld je hier aan.

Feedback

Onderaan een aantal pagina’s staat een formulier, waar gebruikers van de website feedback kunnen geven op de inhoud van die pagina. De feedback wordt op gezette tijden door de redactie van de site besproken.

Afhankelijk van de soort feedback wordt dit direct aangepast, eerst intern of met ketenpartners besproken. Belangrijke aanpassingen naar aanleiding van feedback worden gedeeld middels een nieuwsbericht.